Allidrett og friidrett

Postet av IL Flåværingen den 2. Jun 2020

Det blir forskjellige aktiviteter for å utvikle basisferdighetene balanse, koordinasjon, bevegelse, mestring og samspill.

For hvem: 1.- 4. klasse 

Når: Torsdager 16.30-18.00 fram til sommerferien

Hvor: Flå Stadion

Trenere: Karoline Seterstøen & May Iren Frydenlund
Løpskarusell og friidrett - onsdager

Postet av IL Flåværingen den 26. Mai 2020

 

27.mai kl. 17.00-18.00 for 3.-10.trinn 

Vi løper i lysløypa og avslutter med stafetter. De eldste løper den lange løypa med Erik. Resten løper den mellomste med Jakob. 

 

3. juni kl. 18.00 LØPSKARUSELL FOR ALLE I LYSLØYPA

Muligheter for å løpe 800 meter, 60 meter og hoppe lengde.

 

10. juni kl.18.00 LØPSKARUSELL FOR ALLE I LYSLØPA 

Muligheter for å løpe 800 meter, 60 meter og hoppe lengde
Viktig informasjon om korona virus og treninger i IL Flåværingen

Postet av IL Flåværingen den 12. Mar 2020

All organisert trening i regi av IL Flåværingen er avlyst til over påske pga corona situasjonen. Dette gjelder også treninger utendørs.  

Vi oppfordrer samtlige til å holde seg oppdatert og følge råd som blir gitt fra kommunen, i vårt solidariske ansvar for å unngå smitte. 


Klubbklær

Postet av IL Flåværingen den 26. Feb 2020

Langrenns gruppa har denne sesongen jobbet med å få på plass egne treningsklær. Og de ble kjempefine!!

Det vil bli mulig å bestille klubbklær i god tid før neste vintersesong dersom du ikke rakk å bestille ved første runde. 

For å få klubbpris må man selvsagt være medlem i idrettslaget. Mer info og priser kommer her så fort vi setter i gang med neste bestillingsrunde. 


For spørsmål ta kontakt med Anne Mari Sønsteby (telefon 97039538)
Medlemsfordeler

Postet av IL Flåværingen den 26. Feb 2020

Gratis/rabatt på sesongkort - Høgevarde og Turufjell 

Har du fast bostedsadresse i Flå kommune og er medlem av IL Flåværingen så tilbyr Høgevarde og Turufjell egne rabatter på sesongkort til deg. Medlemskap i IL Flåværingen må være betalt før kjøp og fremvises ved disk. 

IL Flåværingen - Sesongkort:

Barn/ungdom fra 0-17 år - gratis

Voksen fra 18 år - 50%

Ordningen gjelder kun for sesongkort på Turufjell og må bestilles online på Turufjell.no med promokode. Alle medlemmer får tilsendt promokode på e-post. NB! Sesongkort må bestilles innen 5. desember klokken 23.59. Klikk her for å bestille kort med promokode: Kjøp sesongkort med promokode online  

Dersom noen benytter seg av promokode uten å være medlem vil kort bli sperret. Turufjell og Høgevarde får tilsendt medlemsliste og vil sjekke alle kjøpere opp mot medlemsliste.

På Høgevarde gjelder ordningen både sesongkort og dagskort, men dersom man skal være mye på ski ønsker de at dere benytter dere av sesongkort, slik at man ikke må hente ut dagskort hver gang man skal på ski. Dagskort er kun for de som har tenkt seg på ski 1-2 ganger i løpet av vinteren. Kort kan kjøpes i billettluka.

Gyldig medlemskort må vises ved uthenting/kjøp av kort. Keycard må alle kjøpe selv. Er du nyinnflyttet til Flå må du fremvise bostedsbevis fra Folkeregisteret.

 

Rabatt på Maxbo

Ved å vise frem gyldig medlemskort ved kjøp av varer på Maxbo får alle våre medlemmer opptil 27% rabatt. Rabatten varierer fra produkt til produkt. Idrettslaget får 5% kickback på slutten av året av alt som har blitt handlet på idrettslaget sin konto. Det er en super deal som vi håper alle vil benytte seg av!

 

Rabatt på Sport 1 - Flå

Sport 1 på Flå tilbyr aktive medlemmer en fast klubbrabatt på 20% på varer som er relatert til idretten man driver med.

NB! Rabatten vil gjelde på alle ordinære varer som er relatert til din sport med unntak av sportselektronikk, ski og sykler. Er du f.eks medlem i fotballgruppen så vil du få 20% på alt av fotballutstyr som sko, keeperhansker, treningsshorts osv.

Siden de ikke har mulighet til å sitte inne med like godt utvalg på alle type idretter så vil dere også få rabatten på klikk og hent ordre som dere gjør til butikken. Dette er for å kunne gi dere et bredere utvalg på produktene dere trenger.

Alle som ønsker å benytte seg av dette tilbudet må ha med medlemskort. Dersom man ikke har med gyldig medlemskort, vil man heller ikke motta rabatten.