Friidrettsgruppa

Friidrett har lang historie i Flåværingen, og etter å ha ligget nede i lang tid så har det de siste årene vært økende aktivitet. Med ny stadion og Thonhallen har det blitt gode muligheter for å drive med friidrett i Flå, og gruppa har vokst seg ganske stor.

I vinterhalvåret trener vi fast inne i Thonhallen, og i sommersesongen har vi treninger ute på Flå stadion. I tillegg trener vi utenfor Flå sammen med andre klubber eller krets. På våre treninger legger vi vekt på allsidig friidrett, med øvelser innenfor løp, kast og hopp. 

Deltakere fra Flåværingen friidrett deltar jevnlig på stevner og vi har vist at vi har bra nivå i klubben vår. Det har blitt flere veldig gode resultatet og pallplasser på store nasjonale arrangementer.

Vi er flere voksne på trenersiden, og har også støtte i de eldste utøverne i gruppa. Når vi reiser på stevner er det ofte flere av trenerne som er med, og vi prøver å få til samkjøring når det er mulig.

Arrangementer på Flå stadion i 2024 
28. mai -Treningsstevne
15. august- Friidrettsdag som del av Sommergøy Flå - Påmelding til frivilligsentralen
August (dato kommer) - Åpent klubbmesterskap

Følg oss på Facebook og se under terminlisten til friidrett.no der informasjon om alle stevner i Norge legges ut.

Alder: På våre treninger har vi utøvere i alderen ca. 6-16 år. Det er ingen øvre aldersgrense. Vi trener for tiden i to grupper - en rekruttgruppe for alder 1.-5. klasse, og en hovedgruppe for 6. klasse og oppover i alder.

Treningstider utendørs sesong 2024:

Rekruttgruppa torsdager kl. 17-18.

Løpetrening 10 år og eldre: tirsdager kl. 18-19

Ungdomsgruppa  hovedtrening torsdag kl. 18-19.30.

Kontaktinfo: friidrett@flaavaeringen.no 
Leder: Sigrid Grimeli - mobil 91873098 

For nye utøvere: Ta kontakt hvis du ønsker å være med på en trening for å prøve friidrett. Vi tar imot nye utøvere hele året, men vi ønsker å vite på forhånd om det kommer noe nye.

Utstyr: For å drive med friidrett er det lite utstyr den enkelte trenger. Joggesko og treningsklær holder langt. Blir man ivrig er det for mange ønskelig å kjøpe sko av ulike typer, og da særlig piggsko for sprint og hopp. Klubben har drakter som vi bruker på stevner, og dette får våre utøvere låne den tiden de er aktive og ønsker å delta på stevner. 

Sist oppdatert: 22.04.2024