Åpent klubbmesterskap friidrett

Postet av IL Flåværingen den 17. Aug 2022

Friidrettsgruppa inviterer til åpent klubbmesterskap 5. september 2022.

Øvelser:
6-9år 60m, lengde og liten ball.
10-12 år 60m, 600m, høyde, lengde, liten ball, stav.
13 år og opp 100m, 600m, lengde, høyde, kule, stav.
Påmelding til e-post sigridgrimeli@gmail.com eller mobil 91873098 senest 1.sept. Oppgi navn, fødselsår, klubb og øvelser.
Oppmøte kl 17:30 for registrering. Øvelser starter ca. 18.00.
Gratis for medlemmer i IL Flåværingen. Andre kr 75,- for en øvelse / kr 150,- for to eller flere øvelser. Betaling på vipps.
Enkel kiosk. Vipps betaling.Æresmedlemmer

Postet av IL Flåværingen den 6. Apr 2022


På årsmøtet til IL Flåværingen ble de utnevnt 3 æresmedlemmer som har gjort en fantastisk innsats for idretten i bygda opp gjennom årene:

Magne Østdahl har vært sentral i fotballgruppa, både som leder og trener i mange år. Han la også ned en stor innsats den gangen lysløypa ble restaurert og utvidet. Videre var han en sterk pådriver til å få på plass Thonhallen og nye Flå stadion. 

Til Hallingdølen sier Magne:  "Jeg syntes det er viktig å få aktivisert barn og ungdom. Særlig nå som de sitter så mye i ro er det viktig at forholda ligger til rette og at anleggene er på plass. Det er moro å jobbe med barn og ungdom. Det har gitt meg utrolig mye. Jeg har vært heldig som har fått jobbe med så flott ungdom i bygda, det har aldri vært en belastning, bare glede"

Inger Ellingsberg starta opp med håndball i Flå for 20 år siden og er fremdeles aktiv. Hun har i alle år vært en pådriver og "limet" i håndballmiljøet i Flå. Hun har kjørt rundt på kamper og cuper, både med og uten egne aktive barn. Inger har vært en organisator og leder i håndballgruppa i mange år og har vært en stor og viktig pådriver. 

Odd William Borkamo startet opp med volleyball da han flyttet til Flå. På et tidspunkt hadde Flå fire lag som hevda seg i regionen. Odd William er fremdeles en pådriver for volleyball i bygda selv om de i dag ikke ligger under IL Flåværingen. Han har spredd mye idrettsglede til bygda både gjennom yrkeslivet som gymlærer og som trener i IL Flåværingen. 


Gratulerer som æresmedlemmer og tusen takk for innsatsen dere har lagt ned alle sammen!!