Sesongkort Turufjell og Høgevarde

Postet av IL Flåværingen den 9. Des 2019

Skisesongen er i gang og i år som i fjor får medlemmer av IL Flåværingen under 18 år gratis sesongkort på Turufjell og Høgevarde. Medlemmer fra 18 år og opp får 50% rabatt. Det er litt ulik praksis på de forskjellige fjellene. På Høgevarde får dere rabattene ved å vise medlemskort for betalt kontingent ved kjøp av både sesongkort og dagskort i skranken. Dette gjelder hele sesongen. Medlemskort finner dere ved å logge dere inn i Min Idrett.

På Turufjell må dere selv bestille/kjøpe kort innen 31. desember her: Kjøp heiskort og billetter online - Kjøp heiskort online på nett (skiperformance.com)

Klikk på fanen PROMO og bruk følgende promokode: 2022Flåil

Promokoden gjelder kun for IL Flåværingens betalende medlemmer. Misbruk av promokoden for rabatterte sesongkort vil føre til at kortene blir sperret og ikke refundert. Både Turufjell og Høgevarde får tilsendt oppdaterte medlemslister.

Turufjell gikk ut med at de som hadde kjøpt sesongkort i fjor ville få det overført til vintersesongen 2022/2023 pga lite snø. Så er du over 18 år og kjøpte sesongkort på Turufjell i fjor til rabattert pris trenger du ikke å foreta deg noe. Men ALLE barn under 18 år må bestille nytt kort for denne vintersesongen selv om de hadde sesongkort i fjor. Turufjell gir ikke ut gratis eller rabatterte dagskort. 

Alle medlemmer har også fått tilsendt denne info på e-post.