Æresmedlemmer

Postet av IL Flåværingen den 6. Apr 2022


På årsmøtet til IL Flåværingen ble de utnevnt 3 æresmedlemmer som har gjort en fantastisk innsats for idretten i bygda opp gjennom årene:

Magne Østdahl har vært sentral i fotballgruppa, både som leder og trener i mange år. Han la også ned en stor innsats den gangen lysløypa ble restaurert og utvidet. Videre var han en sterk pådriver til å få på plass Thonhallen og nye Flå stadion. 

Til Hallingdølen sier Magne:  "Jeg syntes det er viktig å få aktivisert barn og ungdom. Særlig nå som de sitter så mye i ro er det viktig at forholda ligger til rette og at anleggene er på plass. Det er moro å jobbe med barn og ungdom. Det har gitt meg utrolig mye. Jeg har vært heldig som har fått jobbe med så flott ungdom i bygda, det har aldri vært en belastning, bare glede"

Inger Ellingsberg starta opp med håndball i Flå for 20 år siden og er fremdeles aktiv. Hun har i alle år vært en pådriver og "limet" i håndballmiljøet i Flå. Hun har kjørt rundt på kamper og cuper, både med og uten egne aktive barn. Inger har vært en organisator og leder i håndballgruppa i mange år og har vært en stor og viktig pådriver. 

Odd William Borkamo startet opp med volleyball da han flyttet til Flå. På et tidspunkt hadde Flå fire lag som hevda seg i regionen. Odd William er fremdeles en pådriver for volleyball i bygda selv om de i dag ikke ligger under IL Flåværingen. Han har spredd mye idrettsglede til bygda både gjennom yrkeslivet som gymlærer og som trener i IL Flåværingen. 


Gratulerer som æresmedlemmer og tusen takk for innsatsen dere har lagt ned alle sammen!!

Innkalling til årsmøte 2022

Postet av IL Flåværingen den 29. Mar 2021

Innkalling til årsmøte IL Flåværingen

Styret innkaller herved til årsmøte i IL Flåværingen.

Årsmøtet avholdes den 30.mars i kommunestyresalen på Flå veksthus klokken 19.00

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest 15. mars til karen.johanne@rovviltsenteret.no  

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig på denne siden en uke før årsmøtet.

For å ha stemmerett:

● Må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret

● Vært medlem av idrettslaget i minst én måned

● Ha betalt kontingenten

 

Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

 

Velkommen til årsmøte!

 

Med vennlig hilsen styret i IL FlåværingenAllidrett og friidrett

Postet av IL Flåværingen den 2. Jun 2020

Det blir forskjellige aktiviteter for å utvikle basisferdighetene balanse, koordinasjon, bevegelse, mestring og samspill.

For hvem: 1.- 4. klasse 

Når: Torsdager 16.30-18.00 fram til sommerferien

Hvor: Flå Stadion

Trenere: Karoline Seterstøen & May Iren FrydenlundLøpskarusell og friidrett - onsdager

Postet av IL Flåværingen den 26. Mai 2020

 

27.mai kl. 17.00-18.00 for 3.-10.trinn 

Vi løper i lysløypa og avslutter med stafetter. De eldste løper den lange løypa med Erik. Resten løper den mellomste med Jakob. 

 

3. juni kl. 18.00 LØPSKARUSELL FOR ALLE I LYSLØYPA

Muligheter for å løpe 800 meter, 60 meter og hoppe lengde.

 

10. juni kl.18.00 LØPSKARUSELL FOR ALLE I LYSLØPA 

Muligheter for å løpe 800 meter, 60 meter og hoppe lengdeViktig informasjon om korona virus og treninger i IL Flåværingen

Postet av IL Flåværingen den 12. Mar 2020

All organisert trening i regi av IL Flåværingen er avlyst til over påske pga corona situasjonen. Dette gjelder også treninger utendørs.  

Vi oppfordrer samtlige til å holde seg oppdatert og følge råd som blir gitt fra kommunen, i vårt solidariske ansvar for å unngå smitte.