Medlemsfordeler

Postet av IL Flåværingen den 26. Feb 2020

Gratis/rabatt på sesongkort - Høgevarde og Turufjell 

Har du fast bostedsadresse i Flå kommune og er medlem av IL Flåværingen så tilbyr Høgevarde og Turufjell egne rabatter på sesongkort til deg. Medlemskap i IL Flåværingen må være betalt før kjøp og fremvises ved disk.

IL Flåværingen - Sesongkort:

Barn fra 0-15 år - gratis

Ungdom 16+17 år - 50%

Voksen fra 18 år - 50%

Ordningen gjelder kun for sesongkort og ikke andre typer kort som dagskort etc.

Gyldig medlemskort må vises ved uthenting/kjøp av kort. Keycard må alle kjøpe selv. Er du nyinnflyttet til Flå må du fremvise bostedsbevis fra Folkeregisteret.

 

Rabatt på Maxbo

Ved å vise frem gyldig medlemskort ved kjøp av varer på Maxbo får alle våre medlemmer opptil 27% rabatt. Rabatten varierer fra produkt til produkt. Idrettslaget får 5% kickback på slutten av året av alt som har blitt handlet på idrettslaget sin konto. Det er en super deal som vi håper alle vil benytte seg av!

 

Rabatt på Sport 1 - Flå

Sport 1 på Flå tilbyr aktive medlemmer en fast klubbrabatt på 20% på varer som er relatert til idretten man driver med.

NB! Rabatten vil gjelde på alle ordinære varer som er relatert til din sport med unntak av sportselektronikk, ski og sykler. Er du f.eks medlem i fotballgruppen så vil du få 20% på alt av fotballutstyr som sko, keeperhansker, treningsshorts osv.

Siden de ikke har mulighet til å sitte inne med like godt utvalg på alle type idretter så vil dere også få rabatten på klikk og hent ordre som dere gjør til butikken. Dette er for å kunne gi dere et bredere utvalg på produktene dere trenger.

Alle som ønsker å benytte seg av dette tilbudet må ha med medlemskort. Dersom man ikke har med gyldig medlemskort, vil man heller ikke motta rabatten. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline